Abonneer je gratis op Techzine!

Het lijkt erop dat God of War III een online co-op-mode zal krijgen. Een redacteur van de website The Gamer Access heeft dit ontdekt in een document dat Sony gebruikt om retailmedewerkers in te lichten over de game.

Er deden al veel geruchten de ronde over een mogelijke co-op-mode in God of War III. Een redacteur van de website The Gamer Access reviewde de God of War Collection die morgen uitkomt en bij deze collectie zit ook een demo van God of War III. Na het spelen van demo besloot hij een bezoekje te brengen aan de zogenaamde ‘Retail Loyalty Site’. Sony gebruikt deze site om retailers te voorzien van informatie over games en producten. Toen de redacteur de vraag- en antwoordlijst van God of War III bekeek, stuitte hij ook op de vraag of de game een online co-op-mode bevatte. Het antwoord hierop is ‘ja’.


Sony heeft nog niets losgelaten over een co-op-mode en dus kunnen we het voorlopig bij een gerucht houden. God of War III staat in de planning voor maart 2010 en komt exclusief uit voor de Playstation 3.

Inmiddels heeft Sony aangegeven dat dit niet waar is, en ontkent alles. Het is dus wachten tot later nieuws of de release van de game in maart.