Abonneer je gratis op Techzine!

Nintendo Europa heeft op een persevenement in Londen een aantal releasedata bekend gemaakt van aankomende titels. Recentelijk werden de data al voor Amerika bekend gemaakt.

De meest populaire titel is hoogstwaarschijnlijk Super Mario Galaxy 2. Jammer maar helaas moeten we langer wachten dan de Amerikanen. Zij kunnen op 23 mei al met het spel aan de gang. Wij zullen moeten wachten tot 11 juni, dan ligt het spel in de Europese winkels. Super Mario Galaxy 2 komt exclusief uit voor de Wii.

Naast het bekendmaken van de releasedatum van Super Mario Galaxy 2 kwam Nintendo ook met de releasedata van Monster Hunter Tri en Sin & Punishment 2 op de proppen. Monster Hunter Tri zal vanaf 23 april in de Europese winkels te krijgen zijn en Sin & Punishment 2 vanaf 7 mei. Beide titels komen alleen uit voor de Wii.

Metroid: Other M was de laatste titel die een releasedatum meekreeg, een stuk onduidelijker echter. Het spel komt in het derde kwartaal van dit jaar uit, een stuk onduidelijker dan de releasedatum die voor het spel gegeven werd in de Verenigde Staten. Daar komt het spel vanaf 27 juni in de winkels te liggen.