1 min Devices

MSI komt met 870A Fuzion Power Edition moederbord

MSI heeft vandaag officieel het 870A Fuzion Power Edition moederbord aangekondigd. Dit is het tweede moederbord met een AM3 socket welke Hydra 200 SoC ondersteuning heeft wat betekend dat er multi-GPU opstellingen kunnen worden gecreëerd met kaarten van verschillende fabrikanten (Nvidia + AMD).

dit moederbord met de AMD 870 northbridge en SB850 southbridge heeft ondersteuning voor de nieuwe hexa-core Phenoms van AMD. Volgens MSI maakt dit moederbord gebruik van militaire klasse componenten.

MSI komt met 870A Fuzion Power Edition moederbord

Het nieuwe moederbord van MSI heeft een twaalf fasen stroomvoorziening, een OC-Genie overclock functie, een optie om kernen van de processor te ontgrendelen, vier DDR3-1600 MHz poorten en twee PCI-Express x16-sloten.

Verder heeft het moederbord zes SATA 6.0 GB/s poorten, een gigabyte Ethernet-poort, 7.1 HD kanaal audio, drie USB 3.0-poorten aan de achterzijde en een vierde op het moederbord. Verder zit er op het moederbord een firewire connector, een power-, reset- en clear- CMOS-knop.

De 870A Fuzion Power Edition is te koop in de Europese winkels voor een prijs van ongeveer 137 euro, wat voor een dergelijk moederbord niet veel geld is.

Bron:Techconnect magazine