Abonneer je gratis op Techzine!

Voor wie ruim drieduizend euro toch iets teveel van het goede vindt, komt Adobe nu met de mogelijkheid om softwarepakketten te huren. Gebruikers kunnen een abonnement afsluiten voor een maand maar ook voor een heel jaar.

Adobe start deze dienst omdat zij flexibeler naar haar klanten wilt zijn. Met die reden zijn verschillende softwarepakketten van Adobe nu te huur. Gebruikers kunnen er voor kiezen om per maand te huren maar ook direct voor een heel jaar. In beide gevallen zal de betaling per maand gaan. Een andere doelgroep van Adobe zijn gebruikers die bijvoorbeeld maar één product gebruiken. Wanneer je abonnee bent zal je telkens gebruik kunnen maken van de meest nieuwe versie.

Gebruikers kunnen de volgende suites gaan huren: Web Premium, Production Premium, Design Premiun, Design standard en de Master Collection.

Daarnaast zullen After Effects, Dreamweaver, Fireworks, Flash Professional, Illustrator, InDesign, Photoshop, Photoshop Extended, Premiere Pro, Audition en InCopy ook als losse producten te huur zijn. In de galerij kan je de prijzen raadplegen. Let wel, de prijzen zijn exclusief BTW.