Activision start een intern onderzoek om er achter te komen wie er verantwoordelijk is voor het lekken van informatie over Modern Warfare 3. Activision is niet blij met de situatie en verwacht deze snel op te lossen.

Het blijkt dat Activision recent een memo naar al haar werknemers heeft gestuurd over het feit dat het bedrijf niet blij is met het feit dat er intellectuele eigendommen zijn gelekt door een of meerdere werknemers van Activision. Activision laat weten dat zij de situatie erg serieus neemt en daarom een onderzoek naar het lekken van de informatie zal instellen.

Ondanks dat het nieuws niet heel verbazingwekkend is blijft het natuurlijk erg moeilijk om alle informatie intern te houden wanneer je zo’n enorm populaire serie in handen hebt. Wanneer er dan ook nog eens veel mensen aan het project meewerken zal je er bijna niet aan ontkomen dat er informatie uitlekt. Fans willen per slot van rekening maar al te graag informatie te weten komen en daarnaast zijn er natuurlijk ook altijd werknemers die hun lippen niet op elkaar kunnen houden.