Abonneer je gratis op Techzine!

HTC ziet haar eigen Sensation smartphone nog steeds als een belangrijke speler op de markt. Naast enkele verschillende modellen zal de smartphone namelijke binnenkort ook in een andere kleur op de markt komen.

Vanaf 1 maart zal Sensation namelijk ook in het wit op de markt komen. Daarnaast zal deze vanaf de levering beschikken over de nieuwste Android-versie (4.0). Buiten de kleur en het besturingssysteem zal de telefoon echter niet veranderen. De originele specificaties blijven dus in stand. Hiermee voegt HTC nog meer keuze toe aan de toch al wat meer uitgebreide Sensation-serie.

De fabrikant laat daarnaast weten dat ook de andere Sensation-modellen spoedig een update naar Android 4.0 zullen krijgen. Zoals inmiddels welbekend zal ook deze versie voorzien worden van de eigen HTC Sense-interface. Met deze update zal de smartphone weer volledig opgewassen zijn tegen de concurrentie op de markt. De Sensation is een van de succesvolste smartphones van HTC, met versies als de XE en de XL is er ook voldoende keus voor de consument. De precieze datum van de updates is echter nog niet bekendgemaakt.