Abonneer je gratis op Techzine!

Fabrikant LG heeft bekend gemaakt dat haar eerder aangekondigde L-style smartphones ook naar Nederland komen. De lijn zal in de vorm van drie modellen aan de man gebracht worden, alle toestellen voor een prijs onder de 300 euro.

LG zal met de L3, L5 en L7 drie nieuwe modellen toevoegen aan haar aanbod. De fabrikant richt zich met deze modellen vooral op de consument die geen 500 à 600 euro uit wil geven aan een smartphone. De modellen zullen namelijk allemaal aantrekkelijk geprijsd worden met een prijs van onder de 300 euro. De L3 en L7 zijn volgens LG per direct beschikbaar. Op de L5 zal iets langer gewacht moeten worden, maar dit toestel zal ook deze maand nog in de winkels verschijnen.

De toestellen zullen aangeboden worden in combinatie met verschillende operators. Wanneer er echter een los toestel gewenst wordt, zal de L3 over de toonbank gaan voor een bedrag van 129 euro. De L5 en L7 zijn iets duurder met een prijs van respectievelijk 199 en 299 euro. De L5 en L7 zullen echter wel beschikken over Android 4.0, waar de L3 het met Android 2.3 moet stellen.