Motorola onthult Atrix HD smartphone

Abonneer je gratis op Techzine!

Motorola heeft met de Atrix HD een nieuwe smartphone aangekondigd. Het toestel zal onder andere gaan beschikken over Android 4.0 en een dual-core processor.

Hiermee levert Motorola een smartphone af die waarschijnlijk in het hogere segment van de markt te vinden zal zijn. De smartphone beschikt namelijk over een 4,5 inch HD Colorboost-scherm, met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Onderhuids vinden we een dual-core processor die werkt op een kloksnelheid van 1.5 GHz en wat de software zal in ieder geval Android Ice Cream Sandwich aanwezig zijn.

Om de gebruiker lang genoeg van zijn diensten te kunnen voorzien, levert Motorola een 1780 mAh-batterij mee in de smartphone. Daarnaast zal de Atrix HD gaan beschikken over 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslaggeheugen. Dit laatste valt met 32 GB uit te breiden, door middel van een externe geheugenkaart. Voor het maken van foto’s en video’s zal de gebruiker terug kunnen vallen op een 8 megapixel camera welke te vinden is in de achterkant van de 8,4 millimeter dikke behuizing.

Het is nog onduidelijk wanneer en voor welke prijs de smartphone op de markt verschijnt.