Windows 8 reeds te koop bij Conrad

Abonneer je gratis op Techzine!

Webwinkel Conrad is er als de kippen bij als het gaat om de lancering van Windows 8. Microsoft’s nieuwe besturingssysteem zal aanstaande vrijdag lanceren, Conrad geeft echter aan dat door hen het nieuwe besturingssysteem al op de 24e uitgeleverd kan worden.

In dit geval gaat het daarbij om de Nederlandse versie voor OEM’s van Windows 8. Ook de upgrade-variant is al op verschillende websites te bestellen. Conrad rekent voor de standaardversie van Windows 8 99,99 euro, voor de Nederlandse Pro-variant moet men echter een bedrag van 149,00 euro neerleggen. Of gekozen wordt voor de versie met ondersteuning voor 32- of 64-bit processors maakt voor de prijs niet uit. Bij alle versies wordt vermeld dat de uitlevering vanaf woensdag 24 oktober kan plaatsvinden.

Of Conrad de leverdatum ook na zal komen is nog afwachten, maar voor degene die er net wat vroeger bij wil zijn met de definitieve versie van Windows 8, is het wellicht een gokje waard. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er inhoudelijk geen veranderingen meer aan Windows 8 doorgevoerd zijn sinds de laatste preview, maar Microsoft zou natuurlijk nog altijd iets achter de hand kunnen hebben.