HP presenteert hybride EliteBook Revolve

Abonneer je gratis op Techzine!

De HP Elitebook Revolve is HP’s nieuwste zakelijke laptop die door het scherm 180 graden te draaien, te veranderen is in een tablet. De HP Elitebook Revolve zal draaien op Windows 8 en een stuk dunner zijn dan zijn voorgangers.

De laptop is uitgerust met een 11.6 inch touchscreen met een resolutie van 1366 x 768. Intern draait de Elitebook Revolve op een Intel Core i3-, i5- of i7-processor. Verder is er ook 4GB werkgeheugen wat uit te breiden is tot 12GB en een SSD met maximaal 256GB.

Verder bevat de Elitebook Revolve ook twee USB 3.0 poorten, een mini-DisplayPort-aansluiting en een LAN-aansluiting. Optioneel wordt de Elitebook Revolve ook geleverd met 4G LTE=connectiviteit. HP biedt zelfs de mogelijkheid om te kiezen tussen een Elitebook Revolve met Windows 7 of Windows 8 en ook is er een optionele stylus, voor wanneer je liever via het pennetje werkt.

De HP Elitebook Revolve zal vanaf maart 2013 op de markt verschijnen voor een tot nu toe nog onbekende prijs. Of deze Elitebook ook in Nederland zal verschijnen is nog onbekend.