1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Finse Nokia zal vermoedelijk ook van de Lumia 1520-smartphone een kleinere versie uitbrengen. Eerder vandaag berichtte Techzine al over het opduiken van een kleinere variant van de Lumia 2520-tablet in een Indiase importlijst.

De Nokia Lumia 1520 werd eind oktober door de Finse fabrikant gepresenteerd. Dit toestel is voorzien van een Full HD-scherm 6 inch en kan daardoor ook als phablet worden bestempeld. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 800-chipset die door een quad-core processor tikt op 2,26 GHz. Tevens is de Lumia 1520 voorzien van een 20 megapixel-camera.

In een soortgelijke importlijst als waar de vermoedelijk Lumia 2020-tablet op werd vermeld, is ook een Nokia-toestel met de codenaam RM-964 opgedoken. Dit zou naar verluidt een kleinere variant van de Lumia 1520 betreffen. Uit de gegevens op de lijst blijkt deze kleinere variant een 5,2 inch-beeldscherm te bevatten. Ook bericht de website PhoneArena dat op de schermgrootte na, de specificaties identiek zullen zijn aan die van de Lumia 1520.


Uit de importlijst kan worden opgemaakt dat de prijs 34,524 Indiase roepie bedraagt, dit is omgerekend zo’n 412 euro. De verwachting is dat dit toestel waarschijnlijk niet meer dit jaar gelanceerd zal worden.