Spotify-applicatie met nieuw jasje verschenen

Abonneer je gratis op Techzine!

De uit Zweden afkomstige online muziekdienst Spotify is bezig met het uitrollen van een nieuwe versie van haar applicatie. De app heeft een nieuw uiterlijk gekregen en de nadruk wordt hierbij gelegd op donkere tinten.

Vandaag is er een gewijzigde versie van de Spotify-applicatie beschikbaar gekomen. Het betreft hier de versie voor Android, Mac en Windows. Bij de Android-versie zijn het inlogscherm, de galerij en de artiestensectie enkele kleine grafische wijzigingen ondergaan. De Mac- en Windows-versie van Spotify zijn in grafisch opzicht meer veranderd. Hierbij wordt de nadruk meer gelegd op donkere tinten. De kleur zwart speelt hier een grote rol en er zijn meer lege ruimtes.


De Android-versie van Spotify in het nieuwe jasje is reeds in de Google Play Store te downloaden. De uitrol van de versie voor Mac OS X en Windows verloopt gefaseerd en het is dus per gebruiker momenteel niet te zeggen wanneer de update precies beschikbaar komt.

Begin deze week werd bekend dat Spotify stopt met het aanbieden van het Unlimited-abonnement. Vorige week werden enkele wijzigingen in de abonnementsvorm voor mobiele apparaten aangekondigd.