min

Tags in dit artikel

, ,

Multiplayer

Op een gegeven moment had ik de singelplayer wel gezien ik ging eens kijken bij de multiplayerstand. Gelukkig was er een vriend van mij online op MSN die Mario graag even samen wilde spelen. Zodoende kon ik dus ook eens kijken wat de multiplayer inhield en of dit een beetje leuk was.

Die viel niet compleet tegen maar toch wel een beetje. De multiplayermode is grappig, maar het laden neemt veel tijd in beslag, en het werkt allemaal niet 100 procent. Leuk om even te doen is het wel. Let wel even op bij de multiplayer: Deze kan via DS downloadplay met een bereik van tien meter of met multiplayerplay met een bereik van tien meter. Dus Geen Wi-Fi mogelijkheden.

Jammer? Misschien wel ja. Misschien had Nintendo wel een nieuw pad moeten inslaan en de multiplayer echt vet maken, maar past dit wel bij de doelgroep van Mario? Beginnende gamers die graag een leuk spelletje spelen dat niet heel erg lastig is, maar ook niet supersimpel (Al is deze Mario toch redelijk pittig).

Conclusie
Het principe van de multiplayer is eigenlijk héél simpel, namelijk het wegkapen van sterren voor de ander zijn neus, wat redelijk simpel klinkt. Door de spanning rond het spelletje kan het toch heel leuk zijn. Al kan het inderdaad ook heel saai zijn.
Aan de multiplayer wilde ik eigenlijk niet zoveel tijd besteden aangezien het vooral draait om de singelplayer.