2min

Tags in dit artikel

,

De gangs van Stilwater

3rd Street Saints

De 3rd Street Saints zijn het zat om onder het juk van de andere gangs te leven. Aan jou als speler de taak om samen met de Saints de stad weer over te nemen. Hierbij wordt je bijgestaan door Julius (de leider van de Saints), Troy, Johnny en Lin.

Los Carnales

De Carnales is een gang van Spaanse origine. Deze gang richt zich vooral op de drugsindustrie in Stilwater. Samen met de Colombianen hebben zij een stevige grip op hun wijken. Hector Lopez is de leider van de gang, met Angelo Lopez aan zijn rechterhand. Voor het vuile werk hebben ze de onstopbare Victor Rodriguez.

West Side Rollerz

Het lijkt er op dat de Rollerz te veel naar The Fast & The Furious hebben gekeken. Deze rijkeluiszoontjes doen alles wat met auto’s en racen te maken heeft, zo ook het stelen van snelle wagens en onderdelen. De echte leider van de gang is Joseph Price, een beer van een vent. Zijn oom William Sharp heeft ook een flinke vinger in de pap. Het tunen laten ze liever over aan de ietwat domme Donny.

Vice Kings

De Vice Kings doen het liever via politiek en het zakenleven. Met een grote platenmaatschappij wordt er genoeg geld binnengehaald om de lokale overheid om te kopen. Benjamin King is de karakteristieke leider van de Kings. Zijn luitenanten Warren Williams (zakengericht) en Anthony Green (vuile klusjes) zorgen dat alles goed gaat binnen de organisatie. Verder is er nog Tanya Winters, die de prostitutie in de gaten houdt en het bed deelt met Williams en Green.