1 min

Tags in dit artikel

,

Een nieuw concept

Het is altijd leuk om post te krijgen, maar het is nog leuker als er een gloednieuw spel in je brievenbus zit. Techzine kreeg deze keer de nieuwste Tony Hawk opgestuurd, namelijk Tony Hawk’s Downhill Jam.
Eerder kwam Activision al met Tony Hawk’s American Sk8land naar de Nintendo DS. Deze game was qua gameplay ongeveer identiek aan voorgaande Tony Hawk spellen: een story mode waar je opdrachten moet vervullen en een classic mode waar je de meest stoere stunts moet uithalen op je skateboard om je high scores te verbreken. Downhill Jam daarentegen is een volledig nieuw concept.

In deze game is het primaire doel om als eerste de helling af te komen met je skateboard. Hoe je het doet, maakt niet uit, je mag anderen van hun skateboard duwen, shortcuts nemen, … alles is toegestaan.
Maar wees gerust, alle elementen uit de oude Tony Hawk games, zijn ook hierin verwerkt en verder uitgewerkt. Even een concreet voorbeeld: Het is dus nog steeds de bedoeling dat je vele tricks uitvoert op je skateboard om een mooie score neer te zetten, maar in deze game zal je ook snelheidsboosts krijgen wanneer je spectaculaire sprongen maakt.