2min

Tags in dit artikel

, , ,

Grafisch en Geluid

Grafisch


Grafisch is de game superieur! De banen hebben we natuurlijk vaker gezien maar zien er dit jaar weer geweldig uit. De golfers zijn zeer gedetailleerd en niet alleen Tiger Woods maar de andere pro’s zijn ook zeer goed nagemaakt. Als je een wedstrijd aan het spelen bent is het echt heel realistisch.
Niet alleen de spelers zijn zeer gedetailleerd, ook de green is heel mooi. Zo zie je bijvoorbeeld heel duidelijk je pitchmark, dit is de bal afdruk van waar die is geland.
Verder zie je op de fairway en de afslagplaats heel mooi de plaggen in de grond. De plaggen zien er ook heel realistisch uit!


Jammer dat EA de toeschouwers nog steeds ziet als houten planken, ten opzichte van de voorafgaande jaren is het publiek wel iets beter geworden. Zo blijft het publiek niet meer netjes staan als de bal recht op hen afkomt, maar bukken ze en stappen ze opzij. Op zich is dit niet raar, EA heeft bij al haar sport spellen problemen met publiek, zoals Fifa.
Het weer is niet helemaal in orde, wind is er altijd wel maar andere weersomstandigheden blijven vaak afwezig.
De bergen, die je kunt zien op de achtergrond, zijn niet zo mooi. Eigenlijk passen ze niet bij de de grafische hoogstandjes van het spel.

Geluid


Het geluid is niet zo speciaal, maar ook niet slecht. Je hebt nog steeds een speciaal geluid als je een power-shot slaat.
De toeschouwers reageren op elke bal, maar toch heb je al snel door dat dit voorgeprogrammeerd is. En dan gaat het al snel irriteren.