2min

Tags in dit artikel

, , ,

Nieuw in het spel

Zoals bij elke nieuwe editie komen er weer nieuwe dingen in het spel. Hieronder staan alle nieuwe features op een rijtje, zodat je het makkelijk later kan terug lezen.

EA Sporst Gamernet



Met deze nieuwe feature kan je een slag, hole, of zelfs een hele ronde opslaan en online posten. Andere gamers kunnen dan proberen je score te verbeteren. Gamernet zorgt er dus voor dat je al je mooiste slagen, rondes of momenten kan delen met andere gamers over de hele wereld op ieder moment.
Er zit echter wel een nadeel aan Gamernet: je kan maar 5 verschillende Gamernet Clips online zetten.


Photo Game Face


Deze feature zorgt ervoor dat je een foto van jou of een van je vrienden kan gebruiken om op het hoofd van je eigen speler te zetten. Hierdoor kan je dus echt je eigen character maken en er ook nog eens mee spelen.

Shot Confidence


Deze feature houdt elk schot op elke hole bij in je hele carrière. Je prestatie op de baan maakt je confidence. Hoe beter je speelt des te kleiner je target circle wordt, en je capaciteit om de bal te laten landen wordt steeds preciezer. Slecht spelen zorgt ervoor dat je confidence lager wordt en je target circle dus groter. De grote van je circle is de error marge van elke schot, dus hoe groter de circle, hoe groter de kans op een slechte bal. Confidence volgt je overal op elke hole en elke baan en reset dus ook niet na een ronde. In het "In-Game Pause Menu" kan je op "Confidence" drukken hier vind je alle informatie en statistieken op elke hole, met elke club, en elke schot type door je hele career.


Tiger Challenge


De Tiger Challenge bestaat uit verschillende challenges waarin je het opneemt tegen Pro’s. Het uiteindelijke doel is om elke PGA Tour golfer te verslaan dus ook Tiger Woods, om The Tiger Challenge te winnen.

Nieuwe Controls


In Tiger Woods PGA Tour 08 zijn er drie nieuwe control systemen.
  • De 3-Click Swing: een visueel alternatieve in plaats van de Shot Stick.
  • Draw/Fade meter: een nieuwe manier om een draw of fade toe te voegen aan je slagen. Een draw of fade is een draaiing in de vlucht van de bal. Een draw gaat van rechts naar links en een fade gaat van links naar rechts.
  • Putt Preview Line: Deze lijn kan je een keer per hole gebruiken om te zien hoe een put gaat lopen.