1 min

Tags in dit artikel

,

Algemene indruk

Toen ik NBA Live 08 voor het eerst ging spelen had ik al een beetje een idee van wat ik er van moest verwachten: een nieuw basketbal spel met een vernieuwde gameplay. Dit was dan ook het geval. De graphics zijn zeker niet slecht, maar zijn niet drastisch verbeterd ten opzichte van NBA Live 07.

De gameplay is daarentegen totaal anders. Ik merkte al meteen dat deze een stuk langzamer was dan de vorige edities. Dit was natuurlijk te verwachten omdat EA Sports dit ook met Fifa 08 heeft gedaan. Toch heeft deze verandering zeker ook een positieve kant, het is namelijk niet meer mogelijk om met een speler het veld over te rennen en de ene dunk na de andere neer te zetten.


Bij NBA Live 08 wordt er veel meer van je verwacht. Het is echt een kwestie van de opening zoeken, je spelers neer zetten en dan nog proberen de bal erin te krijgen. Ook merkte ik tijdens het spelen dat het nieuwe defence systeem erg handig is, omdat het nu ook echt mogelijk is om je tegenstander vast te zetten en de bal te stelen.

Verder is dit gewoon wat ik verwacht had van NBA Live 08. Niets meer en niets minder.