2min

Tags in dit artikel

,

Nieuw in het spel

Zoals bij elke nieuwe editie komen er weer nieuwe snufjes in het spel. Hieronder staan alle nieuwe features op een rijtje, zodat je het makkelijk later kan terug lezen.

Nieuwe game modes:


  1. FIBA World Championship: concurreer in een acht teams toernooi met alle top internationale teams of gewoon NBA teams.
  2. Quick Pick Play: speel een speel nu game met 10 willekeurige spelers naar keuze in 2 NBA teams.
  3. Scenario Play: bedenk je eigen scenario of selecteer een willekeurig scenario om te spelen en te kijken of je de uitkomst van de wedstrijd kan bepalen.


Nieuwe Xbox Live Modes:


  1. Online Leagues: maak of join een league met maximaal 32 andere online gamers. De Leagues zijn vrij van alle beperkingen in het programma, kijk gewoon wie er online is en speel je beste wedstrijd.
  2. Quick Pick Play: selecteer je favoriete spelers in the league en neem ze online mee om een solo game of met drie gasten te spelen.
  3. View EA Locker: de EA locker geeft de mogelijkheid om roosters en scenario’s met je vrienden te delen.

Nieuwe ESPN Mode:


Live Stats: raadpleeg de dagelijkse geupdatete NBA statistieken en standen van de teams in NBA Live 08.

Andere nieuwe features zijn:


  1. NBA Live Hot Spots: zoek uit waar op de grond elke speler het best schiet en bekijk videos hiervan. Door LB in game ingedrukt te houden krijg je de speler zijn hotspots te zien. Als een vakje rood is, is het een hotspot en scoort een speler vrij gemakkelijk vanuit die positie. Als een vakje blauw is, betekent dat het een coldspot is, dit houdt in dat een speler moeite heeft om vanuit die positie te scoren. Als het vakje geel is zit het er tussen in.
  2. Edit Player Ratings: bewerk ratings van elke NBA speler, international, of zelf gemaakte spelers in het spel.