1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

NBA Live 08 is de tweede editie van NBA Live die voor de Xbox 360 verkrijgbaar is. Dit is ook duidelijk te merken. Waar EA sports vorig jaar nog bezig was de game lopend op de 360 te krijgen, konden ze nu eindelijk flink met de gameplay aan de slag.

Zo zijn er in het spel veel nieuwe aanvallende en verdedigende mogelijkheden, zoals de nieuwe hotspots en Defensive Assist om ervoor te zorgen dat de man met de bal altijd gevolgd wordt. De nieuwe GoTo-bewegingen zijn ook erg vet. Zo kan je bijvoorbeeld met LeBron James vette tricks en mooie dunks maken die hij in het echt ook gebruikt. Kobe Bryant kan je bijvoorbeeld een ‘fake pump’ laten uitvoeren en hem laten schieten met zijn rug naar het doel. Deze GoTo-bewegingen zijn alleen van toepassing op de NBA stars, dus bij het spelen met minder bekende spelers is dit niet mogelijk.

NBA Live 08 heeft dit jaar ook veel nieuwe game modes zoals FIBA World Championship, Quick Pick Play maar natuurlijk ook nog de standaard Dynasty Mode en de Play Now.