1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Benchmarks

Als laatste in deze review van de Arc S behandelen we de benchmarks van deze telefoon, we moeten hierbij wel vermelden dat behalve het verschil tussen de telefoons en de hardware specificaties, ook de verschillende Android versies invloed hebben op de prestaties. Dit is bijvoorbeeld goed te zien bij de HTC Desire, welke is gebenchmarkt met Android 2.1 en 2.2. Inmiddels zijn veel van onze high-end telefoons inmiddels al getest met Android 2.3.









Zoals je ziet heeft Sony Ericsson er goed aan gedaan om de Arc een update te geven in de vorm van de Arc S. Na het opschroeven van de processorsnelheid met 400 Mhz doet de Arc weer volop mee tussen alle andere topmodellen van fabrikanten. De Arc S weet zich eigenlijk precies tussen de topmodellen van Samsung en LG te positioneren.

Tot slot nog onze gametest om te zien of de Xperia Arc S de naam van Sony Ericsson hoog houdt op gamegebied. De telefoons van Sony Ericsson scoren over het algemeen namelijk altijd erg goed op het gebied van gaming. De Sony Ericsson Arc S is goed voor een score van 58,8 FPS wat dik in orde is.