1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Resultaten (GPU)

Omdat gaming op smartphones met de dag belangrijker wordt, hebben we er voor gekozen om ons aanbod aan grafische benchmarks uit te breiden. We zijn voornemens om NeoCore na verloop van tijd te laten vervallen omdat deze test tegenwoordig te licht is. Het resultaat is echter toch enigszins verrassend. Ondanks dat de top zeer kort bij elkaar zit, weet de HTC One X niet de hoogste score te behalen, iets wat onder andere de Sony Xperia S wel doet met dezelfde schermresolutie.



NenaMark 2 is een wat zwaardere test waarin een omgeving gerenderd moet worden terwijl de camera constant rondreist door de omgeving. De HTC One X steekt hier met kop en schouders boven de rest uit.



In GLBenchmark kan de gebruiker meerdere benchmarks kiezen. Normaal gesproken draaien wij de Egypt-test op zowel standaard als hoge kwaliteit. Ondanks dat de test in standaard kwaliteit in een vrij hoge framerate werd voltooid, kwamen er een aantal duidelijke grafische glitches en VSync-problemen voorbij, iets wat we niet eerder hebben gezien. Het wordt nog vreemder als de tweede test in hoge kwaliteit niet gestart wil worden. Hier kunnen we dus helaas geen resultaten van tonen.