1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Conclusie

LG weet met de G2 mini een klein toestel af te leveren, met desonanks een heel groot scherm van 4,7 inch. Dit heeft alles te maken met het verplaatsen van de knoppen naar de achterzijde van het toestel. Hierdoor heeft LG de mogelijkheid om de randen rond het scherm extreem smal te maken en voor een groter scherm te kiezen. Het toestel is namelijk ongeveer even groot als de recente iPhones, maar die hebben slechts een 4 inch-scherm.

Door te kiezen voor innovatieve oplossingen als Knock On en Knock Code hoeft het verplaatsen van de aan/uit-knop ook zeker geen probleem te zijn. LG heeft verder gekozen voor specificaties die bij ons redelijk bekend zijn, de Snapdragon 400 is een hele aardige chipset die prima prestaties aflevert voor het midrange-segment.

De vraag is alleen een beetje met welk prijskaartje LG gaat komen. Dat zal van grote invloed zijn in onze uiteindelijk review, omdat een dergelijk toestel gewoon betaalbaar moet blijven. Wij hebben de indruk dat LG daar ook graag voor wil zorgen.

Dat het bedrijf heeft gekozen voor plastic is misschien wel een beetje jammer, maar zoals eerder opgemerkt, hebben we niet echt problemen ontdekt aan de behuizing of de bouwkwaliteit. Voor een nog beter beeld van dit toestel bekijk je ook de video op de eerste pagina, waarin we het toestel ook goed in beeld nemen.

Table of contents