1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Introductie

Samsung en Sony zijn de twee gerenommeerde merken die zich momenteel hard maken voor de markt voor zogenaamde wearables. Op het Mobile World Congress hebben we verschillende nieuwe producten van deze twee bedrijven zien langskomen, die ervoor moeten zorgen dat 2014 het jaar van de doorbraak moet worden.

Totdat het zover is dat deze producten op de markt komen, moeten we het nog even doen met hetgeen er al is. In dit artikel behandel ik de Sony SmartWatch 2, welke inmiddels al enige tijd te koop is. Gezien dat feit zal ik dit artikel ook beknopt houden.


De Sony SmartWatch 2 heeft momenteel als voornaamste concurrent de Samsung Galaxy Gear, welke aanzienlijk duurder is. De vraag is daarbij echter of Sony daarvoor veel offers heeft moeten maken of dat de SmartWatch 2 ook op het gebied van kwaliteit de strijd aan kan gaan.

Model Prijs
Sony SmartWatch 2 130 euro
Samsung Galaxy Gear (review) 235 euro

De Sony SmartWatch 2 werd aangekondigd met een adviesprijs van 159 euro. Inmiddels is die prijs een paar tientjes gezakt. Het product is enkel in de kleur zwart verkrijgbaar, met een polsband van metaal of silicone. Voor de metalen versie moet wel meer betaald worden, op het moment van schrijven kost deze zo’n 175 euro.