1 min

Tags in dit artikel

,

Efficiënte PSU


Bij de kast zit uiteraard ook een voeding meegeleverd. Het gaat om een (mid-range maar High-end) NeoHE 430W met modulaire aansluitingen, alleen de ATX/mobo stroom voorziening zit vast. De voeding is sterk genoeg om een gemiddeld (game) systeem de dorst te lessen, SLI zal helaas niet lukken met deze voeding.


De kabels worden allemaal netjes apart geleverd, en men kan ook zelf beslissen welke kabels eraan vast moeten en welke niet. Dit bespaart een hoop ruimte, en bovendien bevorderd dit de airflow. De voeding zelf wordt overigens met één 80mm fan gekoeld, gewoon standaard maar voor de meeste systemen voldoende. Ik heb even wat reviews gelezen over de power supply en over het algemeen zijn ze het met elkaar eens. Een mooie voeding, maar verwacht geen super efficiënte voeding.

In verband met de drukke tijden heb ik geen foto’s van het moederbord (A8N-SLI) dat ik in de kast had geplaatst om even te kijken of dit mogelijk was. Perfect, lekker universeel dus met elk willekeurig moederbord moet dit te doen zijn.