2min

Gameplay, Graphics en Sounds

Gameplay


Van zowel de single- als de multiplayer is de gameplay erg goed. Bukken, springen of om het hoekje kijken, het zit er allemaal in zoals we van de andere Call of Duty series gewend zijn. Elk wapen schiet lekker en de vijand is snel neer. In de multiplayer is dit wat lastiger behalve als ze hardcore modus hebben aangezet. Hiermee heb je geen hud, radar en je tegenstander gaat wel snel neer. Hiermee kan je de tegenstander met één à twee kogels dood hebben. Persoonlijk vind ik de hardcore modus leuker dan de normale modus, maar smaken verschillen.

De gameplay is verder helemaal top en als je de demo hebt gespeeld, heb je dit zelf al gemerkt. De gameplay is precies zoals de demo.


Zeker weer chinees gegeten?

Graphics


Op Windows Vista en Microsoft XP zijn de graphics gewoon erg goed. Dat is ook te merken aan de systeemeisen die gevraagd worden voor dit spel. Die moeten behoorlijk hoog zijn anders heb je een spel wat minder mooi is. Weinig commentaar op de graphics, want het is gewoon top en ik hoop dat de aankomende reeks games ook net zo mooi zullen zijn.

Sounds


De buren zullen het geweten hebben dat ik sinds vorige week dit spel heb. Het geluid klinkt gewoon goed alsof en het voelt alsof je er midden in zit. Hierop dus geen commentaar en enkel lof voor de makers van dit spel.