1 min

Inleiding

Er heeft in de vierde game van de succesvolle Call of Duty reeks zoals gezegd een grote verandering plaatsgevonden, het spel speelt zich niet maar af in het verleden maar in het heden. Een aparte keuze, maar is deze game ook zo succesvol als de voorgaande delen?

Je bent een soldaat in een team dat de groep Four Horseman of Apocalypse moet uitschakelen. Deze groep bestaat uit vier Russische terroristenleiders met als leider Zakhaev. Deze groep is van plan om een staatsgreep te plegen in het politieke onstabiele Rusland met de bedoeling om hier een communistische staat van te maken.

Door deze actie is er een burgeroorlog ontstaan en hebben de andere landen besloten om zich met het conflict te bemoeien en in te grijpen. Zakheav probeert de Amerikanen te misleiden door zich te concentreren in het Midden-Oosten en hierdoor denken de Amerikanen dat Zakheav het gemunt heeft op het zuiden van Rusland. De Britse SAS komt er snel achter dat Zakheav zijn echte plan probeert te verbergen door deze actie.


Slapen? ongeschikt!