1 min

Singleplayer

Zoals we gewend zijn van alle Call of Duty series bevat ook dit deel gewoon een singleplayercampagne. Je begint eerst met een trainingsmissie en de manier waarop je deze missie met succes doorloopt bepaalt op welke moeilijkheidsgraad je deze game gaat spelen. Hoe sneller je er doorheen gaat, hoe moeilijker het spel gaat worden. De trainingsmissie is op zich niet zo moeilijk, maar om de allerhoogste graad te halen moet je behoorlijk snel zijn en deze missie vaker gedaan hebben.

Als je eenmaal echt met de missies van start gaat kom je er snel achter dat het spel erg vermakelijk is. Er is genoeg actie in het gehele spel en zoals de inleiding kan lezen is er ook een goed verhaal. Het aardige van deze game is dat er veel mogelijkheden zijn. Als je kogels op zijn, dood je de tegenstander gewoon met een mes en pak je zijn wapen. Het terug gooien van een granaat is ook leuk en zorgt voor een mooi verassingseffect voor de tegenstander.


Down the sight? Up!

Het schieten en doodgaan van de tegenstander is behoorlijk realistisch alleen de sniper schiet een beetje raar. Eén à twee kogels die raak zijn, zijn voldoende om een tegenstander uit te schakelen, net als in het echt dus. Mocht je een indruk willen krijgen van de singleplayermode, download hier dan de demo.