1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Conclusie

Netgear belooft met de WNDR3700 een snelle router, een gemakkelijk te installeren en te beheren router en een router met veel features en functies. En wat mij betreft maakt Netgear alle beloftes waar.

De router is zowel bedraad als draadloos razendsnel en van wat ik her en der gelezen heb kan deze router nog hogere snelheden behalen dan wij getest hebben. Ik heb behoorlijk wat verschillende routers gehad en geïnstalleerd en sommigen daarvan lieten zich makkelijk installeren. De WNDR3700 is zo’n router, maar Netgear is nog net even een stapje verder gegaan door een uitgebreide wizard toe te voegen, zodat zelfs een leek binnen no-time aan de slag kan.

Als laatste zit deze router boordevol features. Er zijn uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, er kunnen gastnetwerken gemaakt worden en er zijn diverse multimedia-features beschikbaar. Kortom, de WNDR3700 van Netgear is wat mij betreft een must-have voor iedereen die overweeg een dual-band router aan te schaffen. Met de WNDR3700 zul je zeker geen miskoop doen.

Op het moment van schrijven kost de WNDR3700 om en nabij de 120 euro in een aantal webshops en dat is een normale prijs voor een goede dual-band router. Ook voor de prijs hoef je het dus niet te laten.
10.0
  • snelheid;
  • installatiegemak;
  • gastnetwerken;
  • features.
  • geen printerondersteuning;