1 min

Inleiding

MSI stuurde voor onze vergelijkingstest van midrange-laptops de CX720. Een laptop die voorzien is van een scherm van 17 inch en een aparte nVidia-videokaart, waarmee deze laptop voornamelijk op het gebied van grafische toepassingen hoge ogen zou kunnen gooien.

MSI heeft getracht de CX720 zo dun en licht mogelijk te maken, waardoor het voor de consument eenvoudiger is om een laptop met zo’n groot scherm mee te kunnen nemen, want natuurlijk blijven de afmetingen wel gelimiteerd aan de grootte van een scherm van 17 inch.Op prijsvergelijkingssites is de MSI CX720 terug te vinden voor een prijs van ongeveer 600 euro en daarmee zit deze laptop perfect in het midden van de door ons gestelde prijs van 550 tot 650 euro, voor deze vergelijkende tests tussen laptops van verschillende fabrikanten.

Onderdeel vergelijkingstest

Deze review is onderdeel van een vergelijkende test tussen negen laptops van verschillende fabrikanten. We hebben gekozen voor een prijsklasse tussen de 550- en 650 euro, verder moet de laptop een 15 of 17 inch scherm hebben en over Windows 7 beschikken.

Voor een volledig overzicht van alle reviews uit onze vergelijkingstest, verwijs ik je graag door naar deze blogpost.