2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Verpakking + inhoud

Verpakking


Waar bij de vorige producten de kleuren blauw, zwart en wit overheersden is er nu plaats gemaakt voor goud en wit. De koeler wordt beschermd door het nodige piepschuim en de accessoires zitten in een apart doosje.



Saillant detail bij de verpakking is het raampje bovenaan de verpakking waardoor je een blik kan werpen op de koeler.



Inhoud


Zoals bij alle Prolimatech producten het geval is zit er dus geen ventilator bij de koeler. Zo is iedereen vrij in z’n keuze. We zien verder vier metalen clips om de ventilatoren mee te bevestigen en de nodige balken en schroeven voor de bevestiging van de koeler aan het moederbord. Ook is Prolimatech zo aardig geweest om er een heuze sticker bij het pakket te leveren.



De Super Mega heeft een universele backplate die geschikt is voor S775, S1156 en S1366. Bij de originele Megahalems waren er meerdere backplates; één voor ieder socket. Een positieve verbetering wat mij betreft.

Wat ik dus altijd wel aan de Prolimatech producten kan waarderen is het feit dat je een tube koelpasta erbij krijgt en niet zo’n klein plastic zakje. De tube bevat genoeg koelpasta om enkele keren (tenminste vijf) de koeler te installeren.




Specificties


Specificaties Super Mega
Sockets Intel: S775, S1156, S1366
Omvang (mm) 130 (L) × 74 (B) × 158.7 (H)
Gewicht Exclusief fan: 945 gram
Heatpipes 6 x 6 mm
Ventilator Geen (ondersteuning voor 120 en 140 mm)