Abonneer je gratis op Techzine!

Gameplay

Gameplay & BesturingZodra je de game opstart heb je meer toegang dan bij de andere Rock Band games. Je kunt er voor kiezen om te starten met een training, waarin uitgelegd wordt hoe je om moet gaan met je gitaar. Zoals gezegd, is het eerste deel van Rock Band niet noodzakelijk om dit spel te kunnen draaien, dus een training lijkt niet overbodig. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen…

Daarnaast kun je het spel spelen in een Solo Tour én een Band Tour. Het leuke aan de Band Tour is dat je met meerdere bandleden tegelijk je kunstje kunt vertonen en dat ieder zijn eigen instrument bespeeld.

De besturing is niet moeilijk; je zult het binnen een half uur onder de knie hebben.


Graphics & GeluidZoals je gewend bent van Rock Band zijn de graphics goed. Het spel ziet er scherp uit en de filmpjes draaien naar behoren. Echter, het zijn er niet echt veel. Je moet, zoals ook bij de andere Rock Band delen zoeken naar de movies. Da’s toch jammer, zeker als je kijkt wat met een Wii allemaal mogelijk is.

En dan hebben we nog het geluid. Daar waar het allemaal om draait. Daar is gelukkig niets op aan te merken. Tijdens het spelen lijken de songs zo live gespeeld te worden door de groten der aarde; zoals daar zijn: The Police, Duran Duran, Red Hot Chili Peppers, Smashing Punpkins en ga zo maar door.

Table of contents