1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft Teams verbindt medewerkers en het levert een grote bijdrage aan het werk dat moet worden gedaan. De tool blijkt voor veel bedrijven en medewerkers een levensader en een boost in productiviteit.

Microsoft Teams stelt organisaties in staat om op afstand te werken. Dat maakte de tool niet alleen essentieel voor het vele thuiswerken tijdens de Covid-19-pandemie, maar ook voor het hybride werken waar we nu meer op vertrouwen. Het werk blijft soepel verlopen en het is makkelijk te werken op kantoor, thuis of onderweg. Met de online werkplek kunnen mensen eenvoudig vanuit huis deelnemen aan een meeting die op kantoor plaatsvindt.

Hoe rol je Microsoft Teams eenvoudig uit

Microsoft Teams heeft zich bewezen als samenwerkingstool waarin bekende Microsoft-producten samenkomen. Aanvankelijk verschoven mensen hun gebruik van Skype naar Microsoft Teams, maar inmiddels weet iedereen dat de software veel meer in zijn mars heeft.

Microsoft Teams is de uitkomst om eenvoudig de productiviteit binnen een organisatie te verhogen. Het is aan de beheerder om uit te leggen wat de voordelen van Microsoft Teams zijn en hoe de software het beste kan worden ingezet. Dat kan door de voordelen goed uit te lichten, want die gaan verder dan virtueel werken. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van telefonie. Wil je een goed overzicht van alle voordelen? Wil je weten hoe je Microsoft Teams snel kan uitrollen en welke features je zeker nader moet bekijken? Download dan onderstaande whitepaper van T-Mobile.