HP kondigt eerste muis met NFC-functionaliteit aan

Door op , 1936x bekeken

HP heeft een nieuwe muis aangekondigd, de HP Touch to Pair NFC-muis. Deze muis kan met een simpele aanraking door middel van NFC gekoppeld worden aan een ander apparaat dat is voorzien van NFC.

Veel apparaten met NFC zijn er momenteel nog niet op de markt verschenen maar dit weerhoudt HP er niet van om alvast een draadloze muis aan te kondigen die via NFC vrijwel direct kan zoeken en verbinden naar PC's of tablets die ook de NFC-functionaliteit bevatten.

Na de directe verbinding gemaakt te hebben tussen de HP Touch to Pair NFC-muis en een NFC-apparaat, zal de verbinding in stand worden gehouden via Bluetooth, dit wil niet zeggen dat de muis niet verbonden kan worden met een apparaat dat niet is voorzien van NFC. De HP Touch to Pair NFC-muis kan door terug te vallen op zijn Bluetooth-connectiviteit ook zonder gebruik van NFC verbinden. Het verbinden naar een pc of tablet met Bluetooth zal in dit geval wel wat langer duren omdat een ander proces moet worden doorlopen.

De HP Touch to Pair NFC-muis is bedoeld voor simpel thuis of kantoorgebruik. De muis zal in november voor 39 dollar op de markt verschijnen.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
0_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
7_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 20 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro