2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste bezoekers en leden,

Hierbij wil ik jullie namens Dolphin Internet Services en het hele Techzine crewteam hele prettige kerstdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar.

King is begin 2005 begonnen met elke maand een mooi nieuwsoverzicht te schrijven. Waarin alle activiteiten op ICT gebied van die maand werden samengevat in 1 nieuwsoverzicht. Nu aan het einde van het jaar heeft hij ook het complete jaar nog eens samengevat. Dit is weer een fantastisch stukje redactie werk!

Klik hier om het nieuwsoverzicht van 2005 te lezen!

Tevens hebben wij ook al onze leden een e-mail gestuurd om ze allemaal prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen! (Indien je lid bent en deze e-mail nog niet hebt ontvangen zal deze bezorgt worden tussen nu en zaterdagmiddag 12:00.)

Indien je nog geen lid bent en volgend jaar ook onze kerstkaart wilt ontvangen of nu alle voordelen van lid zijn wilt ervaren. Klik hier om lid te worden!

Wij hopen jullie allemaal in 2006 ook te zien op Techzine en hopen met verbeteringen en uitbreidingen deze website nog meer te laten aansluiten op jullie wensen en eissen als bezoekers en leden. Hierover begin volgend jaar meer!

Voor nu eet smakelijk de komende dagen. Indien je nog wat geld kan missen: Kijk eens op de 3FM site voor de Congo actie! en maak wat geld over. Kijk uit met vuurwerk afsteken want zonder vingers kan je ook niet meer op Techzine….

Oja nog een korte mededeling, met de feestdagen is het nieuws, de downloads, de externe reviews en de aanwezigheid van moderators wat minder als normaal. Ook wij genieten van de feestdagen!

Tot in 2006…..

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen