2min

Tags in dit artikel

,

Beste leden,

Op het forum staat al 2 weken een topic dat we nieuwe crewleden zoeken. Echter krijg ik momenteel alleen maar sollicitaties binnen voor het Forum. Daarom ook maar even een changelog om hier de mensen ook wakker te maken die er altijd van gedroomd hebben om mee te werken aan Techzine.

Ik zal dit artikel nog een aantal keer updaten om te laten zien welke functies vergeven zijn. En welke functies er misschien zijn bijgekomen. Het is in elk geval de moeite waard om met regelmaat in dit artikel te kijken of er nog wijzigingen zijn gemaakt….

Een open sollicitatie voor een functie die al bezet is mag natuurlijk ook altijd. Indien deze dan vrijkomt of we kunnen er iemand extra op kwijt dan zullen we dit overwegen en je benaderen.

We zoeken op de frontpage:
1x Nieuwsposter;
2x Downloadposter;
1x Externe Review poster;
1x Tutorial schrijver;

We zoeken op het forum nog moderators voor:
Serious Talk;
Chat Client Support;
Telefonie en Gadgets;

Crewlid op Techzine wat houdt dat nou eigenlijk in?
Nou het is geheel vrijwillig. Je krijgt er dus niet voor betaald. Wel is er voor Nieuwsposters een kleine vergoeding beschikbaar. Je werkt in een zeer gezellig team van mensen die allemaal een succes willen maken van Techzine of in elk geval een bepaald stukje van Techzine. Dit gaat op een serieuze manier maar wel heel luchtig, gezellig en met veel humor. Wat ook erg belangrijk is.

Je hebt 2 soorten crewleden….

Frontpage crewlid:
Als frontpage crewlid ben je verantwoordelijk voor de content die elke dag op de website verschijnt. Het is aan jou om die content te verzorgen. Ook is er een eind redacteur die je begeleid, alles uitlegt en verteld hoe het in zijn werk gaat.

Als frontpage crewlid ben je ook verantwoordelijk voor de reacties die geplaatst worden op jouw content. Deze moet je dus bekijken en punten voor geven. Per dag ben je als nieuwsposter of downloadposter ongeveer een uur kwijt aan deze taak. Als externe review poster ongeveer een half uur. Houdt hier dus rekening mee….

Forum crewlid:
Als forum crewlid ben je verantwoordelijk voor 1 subforum. Jij moet ervoor zorgen dat er een leuke sfeer hangt in jou subforum dat er voldoende activiteit is in jouw subforum. Zorgen dat iedereen zich een beetje gedraagt en af en toe iets leuks opzet voor de leden in je subforum. Het zij een contest het zij een heel leuk topic waar iedereen gezellig in mee kan praten over een bepaald onderwerp. Het forum beleid zit momenteel in een fase waar we dit gaan aanpassen en meer hierover wordt binnenkort duidelijk gemaakt!

Wij hopen natuurlijk weer op een aantal leuke sollicitaties. Let wel op want je moet minimaal 16 jaar zijn het liefst nog iets ouder….

Solliciteren doe je via onderstaande link. Geeft ook een argumentatie waarom je crewlid wilt worden. Waarom we jou moeten kiezen en niet een ander. Waarom kan jij deze taak zo goed vervullen?

Vacature inzenden