1 min

Tags in dit artikel

, ,

Beste leden,

Crewlid Jeroen Langenberg, ook bekend als JLkiller, heeft recentelijk het initiatief genomen om een grote PHP en MySQL tutorial op zetten. Het doel van deze tutorial is om mensen die meer willen weten over PHP en SQL te helpen. Techzine wil graag haar leden met kennis van deze materie betrekken in het opzetten van deze tutorial, daarom is er een topic gestart op ons forum, waarin meer over het project te vinden is. Het topic is hier te vinden.

Als je mee wilt werken moet je uiteraard kennis hebben van PHP en/of SQL. Dus, wil jíj graag wat betekenen voor een grote tutorial over PHP en SQL, schrijf je dan in! Momenteel zijn we op zoek naar mensen die stukken willen schrijven, maar ook naar mensen die de geschreven stukken willen controleren. Schrijvers moeten kennis hebben van PHP en moeten uiteraard tijd voor en zin in het project hebben. Controleurs zijn wat minder tijd kwijt dan schrijvers, maar dienen wel veel kennis te hebben van PHP en SQL.

Deelname aan het project is vrijwillig, er staat geen vergoeding tegenover. Uiteraard wordt iedereen die aan het project meewerkt vermeldt in de uiteindelijke tutorial. Verder zal de projectleider aan het einde van het project iedereen die meegewerkt heeft punten geven die weer meetellen voor het algemene puntentotaal, waarmee je elke maand weer prijzen kunt winnen bij Techzine.

Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje in het topic!

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Redacteur Techzine.nl