1 min

Tags in dit artikel

,

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Deze week hebben 2 crewleden de crew verlaten. Da_Max1985 liet ons vorige week weten dat hij zijn job op Techzine niet kon combineren met zijn vakantiewerk. Het leek hem dan ook beter om zijn taak als downloadposter op Techzine naast zich neer te leggen. Wij betreuren het dat hij zo snel de crew al heeft verlaten, maar wellicht dat hij in een later stadium als zijn vakantiewerk voorbij is kan terugkeren in de crew.

Als tweede hebben we Luukie die de crew verlaat. Luukie was sinds februari niet erg actief als nieuwsposter. Omdat we als teamleiders vonden dat het zo niet langer kon hebben we tussendoor meerdere afspraken met hem gemaakt om hier verandering in te brengen. Tot op heden hebben we hier te weinig van gezien en konden wij niets anders dan de knoop doorhakken. Wij hebben vandaag dan ook samen met Luukie besloten dat het beter is dat hij de taken naast zich neerlegt.

Wij willen in ieder geval beide heren bedanken voor hun inzet op Techzine en hopen ze als member nog vaak te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Wessel Haan
Frontpage Teamleider Techzine