Sommigen van jullie zullen de laatste tijd misschien wel wat wijzigingen opgemerkt hebben in de Frontpage-crew, maar voor de volledigheid nog een uiteenzetting.

Als eerste met ingang van vandaag het vertrek van Ryjuu. Hij pikte na de vakantie zijn werkzaamheden als nieuwsposter weer met succes op, maar merkte op dat hij toch te weinig tijd had om dat vol te kunnen houden. Dit onder andere door de start van een HBO-studie en andere privézaken. Hij heeft ons dan ook per pm verzocht om zijn rechten in te nemen. Uiteraard hebben wij hem hartelijk bedankt voor de getoonde inzet en helaas moeten we het nu even voorlopig met wat minder gamenieuws doen. Mocht je je dus geroepen voelen om je mede-Techziners te voorzien van vers gamesnieuws, dan is een sollicitatie van harte welkom!

Dan hebben we nog twee nieuwe tutorialposters in de crew. Bigballie zal jullie ongetwijfeld al opgevallen zijn, aangezien hij al weer een paar weken in de crew zit, reptille is nieuw sinds deze week. Zij gaan samen proberen nieuw leven in de tutorialsectie te blazen. Beide heren hartelijk welkom in de crew en een leuke en goede tijd hier toegewenst!

Als laatste, maar zeker niet als minste nog de melding dat Coen sinds enige weken een nieuwe stagiair heeft, die schuilgaat onder de naam lolgast. Hij houdt zich met diverse zaken voor Techzine bezig. Hij gaat in ieder geval elke week een tutorial en een tweak plaatsen en wellicht op wat andere secties ook wat dingetjes doen. Wij wensen hem daar uiteraard ook alle succes bij. Zoals het er nu naar uitziet duurt zijn stage tot februari 2009.

Tot zover de wijzigingen van de laatste weken. Zoals altijd zijn open sollicitaties van harte welkom, zoals eerder genoemd zijn we in ieder geval nog op zoek naar iemand die van games houdt en helemaal thuis is in dat wereldje en de laatste nieuwtjes op Techzine wil zetten.

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Redacteur Techzine.nl