In deze changelog twee wijzigingen binnen de crew. Helaas 1x goed nieuws en 1x slecht nieuws. Laten we met het slechte nieuws beginnen, dan kan het alleen nog maar beter worden.

Dit weekend heeft het Forum Admin Team besloten om de rechten van musje83 in te trekken. Tot onze grote spijt hoorden we niet veel meer van musje83, nadat we hem een aantal malen benaderd hadden en we zagen aan zijn posts dat hij steeds minder actief was op het forum. We hebben nu al een maand niets meer van hem gehoord en er rest ons geen ander besluit dan de samenwerking beëindigen. Wij hopen wel dat hij nog iets van zich laat horen.

Namens de gehele crew wil ik musje83 toch nog eens bedanken voor zijn inzet als moderator in Serious Talk. Hij heeft vele leuke onderwerpen aangesneden die tot interessante (en soms verhitte) discussies konden leiden. Bedankt voor de samenwerking. Het ga je goed en hopelijk tot ziens.

Het goede nieuws hebben de meesten van jullie misschien woensdag al vernomen op het forum. Civil kondigde aan dat Saschaa als proefmoderator is aangesteld voor Serious Talk. Hieronder tref je de aankondiging van het forum aan.

Oude tijden herleven, een vrouw in de crew!!!

Veel oude rotten op Techzine zullen zich haar nog wel herinneren moussie is lange tijd moderator geweest van Serious Talk. Nog steeds neemt ze vanwege haar enorme hoeveelheid posts op het forum de tweede plaats in achter Metalman in de gebruikerstatistieken. Wij vonden het eigenlijk wel tijd voor weer wat vrouwelijke invloeden in de crew.

Het is wederom zover, een vrouw in de Techzine crew. Saschaa gaat namelijk vanaf vandaag ook het roer vastpakken in Serious Talk. Wij hopen uiteraard dat ook zij het voor elkaar krijgt de grote mannelijke bevolking op Techzine onder de duim te houden, maar gaan er vanuit dat dit gaat lukken. Ze is immers al lange tijd een vaste verschijning in de diverse discussies in Serious Talk en we weten dat ze graag ziet dat een discussie netjes verloopt.

Wij wensen Saschaa heel veel succes met haar functie als Moderator. En verwachten uiteraard dat jullie heel aardig voor haar zijn, dan is zij dat andersom natuurlijk ook :)

Lees meer