2min

Tags in dit artikel

, ,

Zoals de titel het al verklapt en de subcategorie waar dit bericht onder staat, zijn er 3 wijzigingen op het vlak van crew organisatie gebeurd vandaag. Best wel een drukke dag voor een Forum Teamleider dus! Maar ze zijn het alle drie stuk voor stuk waard, daar ben niet alleen ik van overtuigd, maar ook mijn collega-admins en de volledige moderator crew!

Eerst en vooral is er een moderator uit proefperiode! joolee is al een tijdje goed bezig met het subforum Programmeren en goed werk wordt beloond op Techzine! Bij deze is joolee dus de officiële moderator van het subforum Programmeren.

Verder nog 2 nieuwe gezichten in de crew. Beide nieuwe modjes beginnen met een proefstatus en zullen in de loop van de komende weken, hard werken om de welbegeerde status van moderator te verkrijgen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat zij dit zonder enige moeite aankunnen.

Na het vertrek van MexxT, eind verleden maand, kwamen er twee nieuwe plaatsen vrij. Eerst en vooral een leemte in Telefonie & Gadgets. Wel na dat vertrek kwam er meteen een nette sollicitatie binnen van giggs1992. Hij is actief bezig binnen T&G en heeft naar eigen zeggen wel wat verstand van mobiele telefoons. Ook gadgets interesseren hem enorm. Hij is vanaf vandaag ook officieel benoemd tot proefmoderator T&G.

Last but not least is er de tweede nieuwe moderator! Zoals ik al zei kwamen er twee openingen binnen de crew. Naast T&G is dat ook The Lounge. De welbekende Lounge (enkel voor members met meer dan 100 posts) wordt al geruime tijd dagelijks bezocht door een vaste member, nl. gamemaster. Hij gaat als proefmoderator ThE-FuNkY in raad en daad bijstaan om de blatende TZ-bende onder controle te houden. Dat zal niet altijd even eenvoudig zijn, maar door zijn ervaring kent hij al wel een heleboel die-hard blaters. Zijn reuze postcount kunnen we ook niet onder stoelen of banken steken of ze dan ook altijd even informatief waren weten we niet, maar dit is zeker een teken van inzet en passie voor TL!

joolee feliciteren we allemaal van harte met deze vaste benoeming! En aan de andere twee proefmodjes: proficiat and make it count!