1 min

Tags in dit artikel

,

Beste bezoekers en leden,

Zoals bij velen van jullie wel bekend is hebben wij naast Techzine nog wat meer websites. Waaronder de nog steeds redelijk nieuwe videosite Feebs.nl. Feebs is een videosite die zich specialiseert in video’s voor ict’ers en professionals.

Hierdoor spreken we een bepaalde doelgroep aan die onder andere op Techzine goed vertegenwoordigd is. Uiteraard willen wij van Feebs ook een groot succes maken en hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

We zijn daarom op zoek naar videoposters. Mensen die interessante video’s willen zoeken en uploaden naar Feebs. Uiteraard kan iedereen video’s uploaden op Feebs, maar omdat we nog steeds in de opstartfase zitten komt er nog niet voldoende content van gebruikers. Daarom zoeken we mensen die Feebs een boost willen geven door met regelmaat video’s te uploaden.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen om meer video’s op Feebs te krijgen. Stuur mij dan een e-mail op coen[at]dolphin-is[punt]nl. Wij hebben voor mensen die met grote regelmaat video’s uploaden op Feebs een extra tool beschikbaar zodat je veel sneller video’s kunt uploaden!

Uiteraard hoop ik dat iedereen die dit bericht leest ook eens de moeite neemt om op Feebs te kijken en eventueel een paar video’s uploadt.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine