2min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

Hierbij een kleine aankondiging wat jullie deze week te wachten staat. Zoals je misschien al weet begint morgen de CeBIT 2008. De CeBIT is de grootste ICT beurs van Europa en alle grote bedrijven zijn daarbij aanwezig.

Zoals ieder jaar doen wij uitvoerig verslag van de CeBIT, dit jaar zijn we zelfs daadwerkelijk aanwezig. Coen en Dennis zullen morgen in alle vroegte afreizen naar Hannover Duitsland om vervolgens zo vroeg mogelijk de beursvloer onveilig te maken.

Techzine zal in combinatie met Feebs de hele week komen met videoreportages, nieuwsberichten en foto’s van alles wat wij de moeite waard vinden om jullie te melden. Feebs zal hierbij een grote rol gaan spelen, aangezien wij denken dat video een veel betere impressie geeft van een nieuw product dan een stukje tekst of een foto. Wij zullen dus proberen om zoveel mogelijk nieuwe producten ook op film aan jullie aan te bieden, zodat jullie ook je eigen beeldvorming kunnen geven.

Daarnaast geeft Techzine als enige ICT site 50 gratis kaarten weg voor de CeBIT in samenwerking met Be Quiet!

Gezien het nogal kort dag is ga ik geen loterij houden of een prijsvraag. Ik wil gewoon een e-mail op info@techzine.nl, met een motivatie waarom je wil gaan, met wie je wilt gaan en hoeveel kaarten je graag zou willen hebben. Afhankelijk van je e-mail wordt er dan door ons beoordeeld of je kaarten krijgt.

De Cebit is vanaf dinsdag 4 maart tot en met zondag 9 maart. De beurs is elke dag open van 9:00 tot 18:00 en vindt plaats in Hannover, Duitsland. Het is vanuit Nederland ongeveer 3,5 tot 4 uur rijden zonder files bij een normale snelheid.

Over de toewijzing van de kaarten wordt verder niet gecorrespondeerd.

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine