1 min

Tags in dit artikel

, ,

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Gisteren hebben we tijdens een teamleidersvergadering besloten om de rechten van forummoderator DonSalmonella en reactiemoderator Aerofreak in te nemen.

De aanleiding voor het vertrek van DonSalmonella waren enkele reacties in dit topic op het forum en pm’s die naar aanleiding van dat topic zijn verstuurd door DonSalmonella. Wij vinden het jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar konden niet heen om het feit dat de reacties richting de member(s) niet waren zoals een moderator zich hoort te gedragen. We hebben dit dan ook in een goed gesprek met DonSalmonella besproken.

Ondanks dit voorval zijn we altijd tevreden geweest over de inzet die DonSalmonella heeft getoond gedurende de tijd dat hij moderator is geweest van Muziek en Audio en willen hem hiervoor dan ook bedanken.

Tweede persoon waarvan we de rechten ingenomen hebben is Aerofreak. De aanleiding hiervoor was de activiteit van Aerofreak te wensen overliet, zowel voor zijn functie als reactiemoderator als andere zaken die hij voor Techzine uitvoerde. Ook hier een beslissing die we liever niet nemen, maar van crewleden mag een bepaalde inzet verwacht worden.

Desondanks willen we Aerofreak ook bedanken voor alle reacties die hij gemodereerd heeft en alle andere inzet die hij geleverd heeft voor Techzine.

Met vriendelijke groet namens de Techzine.nl teamleiders,

Wouter Koning
Redacteur Techzine.nl