2min

Tags in dit artikel

, ,

Peiling: E3 2008

De grote consolebouwers van dit moment, Microsoft, Nintendo en Sony hebben alledrie hun persconferentie gegeven. Allemaal toonden een flinke line-up aan nieuwe games, features en hardware. Mocht je daar nog niet van op de hoogte zijn, dan kun je de volgende nieuwsberichten lezen.

De persconferentie van Microsoft op de E3 2008
De persconferentie van Nintendo op de E3 2008
De persconferentie van Sony op de E3 2008

De persconferentie van Microsoft draaide voornamelijk om de nieuwe interface voor de Xbox 360, bekijken van films op de console en games als Gears of War II, Fallout 3 en Fable II. Nintendo kwam zoals verwacht weer met wat nieuwe accessoires en games voor de Wii en de DS. Zo presenteerde het bedrijf een nieuwe snowboarding-game die gebruikmaakt van de Wii-fit plate, een nieuwe microfoon, een add-on voor de Wiimote en GTA IV voor de Nintendo DS.
Sony kwam op haar beurt ook met een filmwinkel voor de PS3, Massive Action Game, God of War III, Little Big Planet en natuurlijk een serie games voor de PSP.

In deze peiling vragen we jullie mening over de presentaties van de drie partijen. Welke partij heeft volgens jullie de beste kaarten in handen, welke game kijk jij het meeste naar uit en wie denk jij dat dit jaar de winnaar gaat worden in de voortdurende strijd der consoles?