Reviewssectie Techzine v2 eindelijk af

Inmiddels zijn we al weer z’n 4 weken verder maar het is ons dan eindelijk gelukt, de nieuwe reviewssectie is af. Met dank aan enkele crewleden maar vooral toch onze stagiaire Rick voor het omzetten van alle reviews. Alles bij elkaar hebben we z’n 400 reviews 1 voor 1 nagekeken en aangepast.

Dat lijkt misschien een klein klusje maar dat was het zeker niet. Vanaf nu kan je al onze reviews makkelijk terug vinden via de categorieën en subcategorieën in de reviews sectie. Hiermee kan je al per productgroep reviews bekijken maar daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op eigenschappen van deze producten.

Ook zal je wellicht merken dat de ene categorie wat verder gevuld is dan de andere. Voor ons is dit nu ook wat inzichtelijker geworden zodat we nu kunnen proberen alle categorieën goed te vullen en gevuld te houden.

Een enkele review is helaas ook in de overige hardware of software categorie terecht gekomen omdat het teveel werk zou worden als we de hele review zouden moeten herzien om ze goed in te kunnen delen. Gelukkig geldt dit maar voor een enkele review.

Ook zijn de gamereviews flink verbeterd, waarschijnlijk heb je al bij de nieuwe gamereviews gezien dat er nu een userscore gegeven kan worden en dat er veel meer informatie wordt bijgehouden. Je kan nu ook filteren op al die eigenschappen.

Om erachter te komen hoe makkelijk het werkt een paar linkjes.
Hier kan je filteren op alle games:
http://www.techzine.nl/reviews/games

En op de hardware en software pagina kan je een subcategorie aanklikken om vervolgens verder te filteren.
http://www.techzine.nl/reviews/hardware
http://www.techzine.nl/reviews/software

Graag horen we uiteraard van jou wat jouw mening is over onze nieuwe reviewssectie en of je het een vooruitgang vind. Ik mag hopen van wel want het was een enorme klus. :P

Voor sommige zal dit niet erg vernieuwend klinken omdat ze dit de afgelopen 4 weken al ontdekt hadden, echter zijn we nu pas klaar met alle data juist in te stellen, de filters in een logische volgorde te sorteren en de benaming te perfectioneren zodat het allemaal past en fatsoenlijk werkt. Voorheen vond je waarschijnlijk nog geen resultaten als je ging filteren en nu wel.