2min

Zoals al eerder aangegeven geeft Techzine ook dit jaar weer gratis CeBIT kaarten weg. De CeBIT is de grootste IT beurs in Europa en vind plaatst van 2 t/m 6 maart in Hannover Duitsland. De beurs is voor iedereen toegankelijk en zeer interessant om een keer te bezoeken.

Voor de mensen die niet weten waar Hannover precies ligt, het is gemiddeld z’n 4 uur rijden met de auto vanaf Nederland (hangt er vanaf waar je woont). De treinen rijden ook gewoon naar Hannover, voor 78 euro kan je op en neer. Ook heb ik gehoord dat er Duitse kortingskaarten zijn dat je zeer goedkoop met maximaal 5 personen door Duitsland kan reizen, ik kon het niet vinden op de site van de Duitse Bahn maar wellicht dat de leden die het hebben gevonden het willen delen in de reacties.

Al met al is de CeBIT dus goed te doen vanuit Nederland. Techzine heeft voldoende gratis kaarten aanwezig om waarschijnlijk de meeste van jullie te kunnen voorzien, dus je hoeft geen entree te betalen. Voor degene die het echt te duur vinden kan je ook gewoon Techzine lezen de hele week, voor degene die enthousiast zijn geworden en willen gaan vul hieronder het formulier in!

Doe mee aan de prijsvraag:

Hoeveel toegangskaarten wil je ontvangen en waarom wil je naar de CeBIT?

Antwoord:
Naam:
E-mail:
Verzenden

MET DANK AAN: