2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Vorige week liet ik al weten dat Techzine ook dit jaar weer aanwezig zal zijn op de CeBIT. De CeBIT is de allergrootste IT beurs van Europa en dus duidelijk één waar ook Techzine bij aanwezig moet zijn. De afgelopen 2 jaar was Techzine al aanwezig bij de CeBIT en dus ook dit jaar weer. Ook de huisstijl is de komende 2 weken in een CeBIT jasje gegoten om voor iedereen duidelijk te maken dat we er zijn en weet dat Techzine veel aandacht besteedt aan de CeBIT.

De bezoekers en leden worden ook elk jaar enthousiaster over de CeBIT, hierdoor raken wij ook nog meer gedreven om onszelf elk jaar te overstijgen. Dit jaar zullen we naast tekst en videoverslag ook fotoverslagen gaan maken. Of het nou gaat om de boothbabes of de laatste moederborden, je kan er een fotoreportage van verwachten! Overige onderwerpen die je graag op de foto wilt kan je kwijt in de reacties.

Ook hebben we weer een aantal partijen bereidt gevonden om toegangskaarten te sponsoren. Om kans te maken op gratis toegangskaarten dien je onderstaand formulier in te vullen.

Doe mee aan de prijsvraag:

Hoeveel toegangskaarten wil je ontvangen en waarom wil je naar de CeBIT?

Antwoord:
Naam:
E-mail:
Verzenden

MET DANK AAN:

Via deze weg alvast een preview van de boothbabes van vorig jaar!