Na veel wikken en wegen heeft Techzine toch besloten om dit jaar weer van de partij te zijn op de CeBIT. De CeBIT is een van de grootste ICT beurzen ter wereld en wordt elk jaar gehouden in Hannover, Duitsland. Het is elk jaar weer een geweldige ervaring en gewoon enorm leuk om te doen. Helaas zal de beurs dit jaar wat kleiner zijn dan andere jaren omdat veel bedrijven het loodje hebben gelegd of geen geld meer hebben om op de beurs aanwezig te zijn.

Ook horen we inmiddels geruchten dat veel uitgevers en pers dit jaar de CeBIT links laten liggen omdat er geen geld voor is. Techzine heeft het budget bijeen kunnen schrapen en heeft besloten toch te gaan. Er moet toch iemand met al die scoops gaan lopen! :)

Techzine is de afgelopen 2 jaar ook actief geweest op de CeBIT, het 1e jaar moesten we er nog een beetje inkomen en onze weg vinden maar inmiddels kennen we de CeBIT op ons duimpje en volgens mij hebben we dat vorig jaar ook wel bewezen. Zie alle 35 nieuwsartikelen en de 13 video’s! Uiteraard gaan we ons best doen om dit jaar nog sneller en nog meer goede scoops voor jullie te verzamelen en te publiceren.

Net als vorig jaar zullen we weer met een team van 5 mensen naar de CeBIT gaan, de samenstelling is echter wel iets gewijzigd. Dit jaar bestaat het CeBIT team uit: mijzelf (Coen), Wouter (King), Rick (Drammer), Niels (Shinchan03) en Michiel.

Doordat we dit jaar beter op de hoogte zijn van hoe dingen in zijn werk gaan op de CeBIT en waar bepaalde faciliteiten zijn te vinden, verwacht ik dat we dit jaar zeker meer nieuws kunnen brengen, ook puilt onze agenda al een heel stuk meer uit dan vorig jaar. Dus dat betekend meer afspraken en meer scoops! Ook beschikken we dit jaar over de nieuwe frontpage, (ja die hadden we vorig jaar nog niet), wat ons meer mogelijkheden geeft tijdens een beurs. We kunnen nu bijvoorbeeld veel sneller onze foto’s verwerken en uploaden! Je kan er dus op rekenen dat we naast nieuwsberichten en video’s ook met flink wat blogposts zullen komen met leuke ervaringen en foto’s!

Dan het laatste wat ik jullie niet wilt onthouden is dat we ook dit jaar weer kaarten zullen weggeven, ik verwacht dat we volgende week een actie op touw kunnen zetten als we de 1e lading kaarten binnen krijgen! En natuurlijk onze eindvideo van vorig jaar, dat blijft gewoon lachen!