2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Over twee weken is het alweer zover. Dan begint de CeBIT 2009 in Hannover. De grootste en belangrijkste ICT-beurs van Europa en de plek om alle nieuwe hardware, gadgets en software eens goed te bekijken.

Uiteraard zal Techzine ook van de partij zijn om rechtstreeks verslag te doen vanaf de beursvloer. Zowel in tekst als per video zullen wij reportages maken van de CeBIT en de standhouders. Daarnaast zullen wij de lieve marketingmensen van de diverse fabrikanten overladen met lastige vragen waarom er gekozen is voor A en niet voor B.

Vorig jaar deden we ook al verslag van de CeBIT en toen hebben we een hele hoop geleerd. Om te beginnen dat de CeBIT veel te groot is voor twee mensen. Daarom gaan we dit jaar met vijf man, een dag langer en beter voorbereid!

Ben jij niet in de gelegenheid om te gaan maar wil je wel heel graag weten hoe iets eruit ziet of meer informatie over een product. Meld het vooral in de reacties dan zullen wij kijken of we aan je verzoek tegemoet kunnen komen!

Vorig jaar gaf Techzine 50 CeBIT-toegangskaarten weg en dit jaar krijgen we al enkele weken zo niet maanden e-mails of we dat dit jaar weer gaan doen. De kaarten blijven uiteindelijk vrij prijzig, zeker als je met een groep gaat. Maar we hebben goed nieuws!

We hebben ook dit jaar 50 kaarten om weg te geven. Allemaal mogelijk gemaakt door:

Update: We hebben 25 extra kaarten geregeld via Asus:

Deze kaarten zullen verloot worden onder de mensen die reageren. Indien je een van de gelukkigen bent dien je de kaart nog wel online te activeren. Op de kaart die je ontvangt is een code te vinden die je online kan activeren op de Cebit.de-site.

Hoe win je zo’n toegangskaart?
Stuur een e-mail naar cebit@techzine.nl en vertel waarom jij die kaarten moet winnen en hoeveel je er graag zou willen hebben! Vermeld tevens je adresgegevens en indien je lid bent van Techzine je gebruikersnaam.

Wij kiezen vervolgens willekeurig wat winnaars uit, indien de vraag naar kaarten enorm groot is gaan wij ons best doen wat extra kaarten te regelen.